Tělisko jaydess - antibiotika

Dobry den, mela jsem Antibiotika Augmentin. Nevim zda to pusobi negstivne na telisko jaydess. Meli jsme s pritelem radeji kondom , ale ten prasknul . Bojim se abych nebyla tehotna. sex jsme spolu meli den pred menstruaci . A behem menstruace se to stalo znovu ze nam kondom praskl.. Nevim zda si vzit radeji postinor.. Dekuji za radu

Odpověď odborníka:

dobrý den, tělíska antibiotika neovlivňují, můžete být klidná:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: