Tělísko multiload

Dobrý den, před dvěma týdny mi lékař zavedl nitroděložní tělísko Multiload. Nyni pociťuji už několik dní mírné občasné pobolívání v podbřišku a dnes se přidal nahnědlý výtok. Je to normální po zavedení tělíska, nebo se může jednat o nějaké komplikace a měla bych co nejdřív zajít k lékaři? Pohlavní styk jsem od zavedení tělíska neměla. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Slabé bolesti a špinění v prvních cyklech za zavedení jsou možné, pokud by krvácení nebo bolesti sílily případně jste měla teplotu,bylo by nutné gynekologické vyšetření Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: