Tělísko pod prsní bradavkou

Dobrý den, byla jsem na ultrazvuku prsou a mám pod pravou pradavkou dvě tělíska ve velikosti 4-6 mm,paní doktorka říká, že to není vážné, ale každý rok musím na prevenci. Od té doby mám ale divní pocit můžete mi prosím popsat co to vlastně znamená.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše si to nechte vysvětlit od lékaře na mammologii. Nevidím snímky ani ultrazvuk. Může to být nějaké zvápenatělé tělísko, vývod mléčné žlázy apod. Musíte se zeptat ošetřujícího lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: