Tenis vhodny pro kyčle

Hezký den, ráda bych se optala ,zda mohu hrát tenis, mám nedorostlou kyčelní stříšku , prý by to v budoucnu mohlo vést k osteoporoze.děkuji Simča

Odpověď odborníka:

Dobrý den! K této otázce se musí blíže vyjádřit ortoped, který přesně zná stav vašeho kyčelního kloubu. Osobně se domnívám, že rekreační hraní tenisu s omezením prudkých doskoků by možné bylo, ale je třeba nechat si tento názor potvrdit ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: