Tenisový loket

Dobrý den měla bych dotaz jestli pomáhá na tenisový loket ozařování nebo je lepší jít na operaci. Předem děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

S operací je vhodné počkat. Je třeba nejdříve postupovat konservativně, pohybová léčba, megnetoterapie, ultrazvuk, rtg ozáření, rázová vlna. Nepřetěžovat loketní kloub.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: