Tenisový loket

Lékař mi dnes předepsal Biseptol 480 na zánět v loktu, tzv. tenisový loket. Už mě to bolí více jak měsíc a stupňuje se to. Po přečtení příbalového letáku a všech diskuzí na internetu mám pochybnosti jestli se nespletl, jestli jde o správnou indikaci. Děkuji

Odpověď odborníka:

Aleši,

Biseptol (antibiotikum) se skutečně při léčbě tenisového lokte nepoužívá. Nejedná se o bakteriální zánět ale o entezopatie - onemocnění postihující šlachový úpon svalu ke kosti, které je často způsobeno nevhodným zatěžováním kloubu.

Zajděte za svým praktickým lékařem - třeba se skutečně spletl.

Hezký den.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: