Tenisový loket

dobry den, chtela bych se zeptat jestli je normální, aby po 2mesicích od operace tenisového lokte, byla bolest stále pomerne silna, v krajnich polohách pri nataženi a ohnutí ruky...na rehabilitace chodím od sundání dlahy a pokroky nepocituji..dekuji za odpoved..

Odpověď odborníka:

Po operaci tenisového lokte se výsledek nedostavuje okamžitě, stav se postupně upravuje na novou pooperační situaci a pooperační péče je poměrně zdlouhavá. Doporučil bych trpělivost a pokračování rehabilitační terapie

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
dotaz na paní Terezu | Od: František | 15.4.2011 12:56
Dobrý den paní Terezo. Mám stejný problém. Mohla by jste se mi, prosím ozvat na studentzz@seznam.cz. Děkuji
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: