Tenisový loket

Mám tenisové lokty na obou rukou. Již 3x byly aplikovány obstřiky a vždy po dvou měsících se po bolesti obnovily. Teď mám jít na ozáření, prtože obstřiky se nemají již po čtvré aplikovat. Chtěla bych vědět proč, a zda bude mít ozáření nějaký efekt a jesli není moc škodlivé.

Odpověď odborníka:

Dorý den, Dagmar! Obstřiky apikované dlouhodobě, opakovaně, by samy vedly k poškození kloubu. Ozáření je změna terapie, které by Vám měla přinést úlevu. Ozáření povede s největší pravděpodobností k úpravě obtíží. Má i své nežádoucí efekty, pokud je ale lékaři doporučili, zvažovali riziko poškození oproti očekávanému přínosu a rozhodli se Vám terapii nabídnout, neboť očekávají Váš prospěch.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: