Tenka stěna

Dobrý den, prosim o vysvětlení. Před třemi lety jsem prodělala císařský řez. V listopadu loňského roku jsem byla na potratu v pátém měsíci. Nedávno jsem byla na kontrole a paní doktorka mi řekla, že se nesmíme pokoušet o miminko, protoze mám v miste jizvy po císaři tenkou vrstvu asi 4mm. Prý máme počkat půl roku. Muže vrstva zesílit? Mužů pro to něco udělat? Mužů otěhotnět? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, těžko posoudit, zda můžete nyní těhotnět či ne, obecně je lepší hodnotit jizvu ve třetím trimestru před porodem při naplněném močovém měchýři. Vrstva obvykle nezesílí, je to jizevnatá tkáň.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x