Tep

Dobrý deň, prosím Vás chcem sa opýtať.Môjmu otcovi odporúčajú obojstrannú endoprotézu bedrového kĺbu,má 71 rokov.Na svoj vek je našťastie bez zdr.problémov.Zaujímal by ma Váš názor.Je lepšie najprv jedna strana alebo...? Ďakujem

Odpověď odborníka:

Ano, obě strany, tedy obě kýčle naráz nejsou vhodným postupem. Nejprve jedna kýčel a po nejméně 3/4 roce teprve druhá. Chůze, rehabilitace, sebeobsluha to vše zde přichází v úvaze.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: