Tep kolene

dobrý den, děkuji za odpověd ohledně tep kolena. Víte já jsem měla v osmi letech úraz, zlomená kyčel a stehenní kost s následným zkrácením o 15 cm, Ilizárův aparát v Moskvě mi v 15 letech prodloužil nohu o 13 cm, koleno ale zatuhlo na 60 stupnů a ani pod narkózou nešlo ohnout.Po operacích TEP kolena a kyčle na Klinice dr. Pírka a po 5ti týdeních RHC lázních a AMB. RHC a plavání koleno dosáhne max. 85 stupnů. Lze i umělé klouby zkusit ohnout pod narkózou, DĚKUJI ZA ODPOVĚD a omlouvám se za chyby, zlobí mě klávesnice

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Budete muset konzultovat operatéra , umělé klouby se pod narkózou ohýbají jen ve výjimečných případech - záleží na operační situaci a nález během výkonu, V některých případech koleno i po TEP více ohnout nejde

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: