Teplá koupel

Dobrý den,jsem tři měsíce po robotycké operaci karcinonu prostaty,jizvy jsou zahojeny.Mohu se koupat v termálním bazénu s teplotou 39 stupňů delší dobu pro nahřátí všech kloubů?Nehrozí mi embolie nebo něco jiného? Díky za odpovědˇ.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, termální koupel vám rozhodně neuškodí, ale měl byste ji "konzumovat" rozhodně s mírou, ne nějaké extrémně dlouhé doby, prostě rozumně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
ghjkl | Od: zuzuzu | 9.9.2009 22:49
fgfgfgfgezuimežuáemdrtumdgu
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: