Test glukozove tolerance

Dobrý den, jsem v 25. týdnu těhotenství a podstoupila jsem před třemi dny test glukozove tolerance. Od te doby mam zaludecni problemy a trapi me prujem. Taky od te doby necitim tak silne pohyby detatka, jako predtim. Pouze v prubehu testu se velmi vyrazne otacel a kopal, ale od te doby nic moc. Je to normalni a nemuze to miminku nejak ublizit?

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže zcela jistě s glukózo tolerančním testem nesouvisí, pokud cítíte méně pohyby byla by vhodná kontrola v poradně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: