Test hiv

Dobry den, byl jsem 13 tyden od rizika na test hiv a vysel negativni. Chci se zeptat jestli to je dostatecna doba na tvorbu protilatek? Beru 5mg prednizonu. Muzu byt v klidu a hiv vyloucit?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, doba je dostatečná , vzhledem k prednisonu bych test zopakovala ještě za půl roku (standardně 6 týdnů , 3 měsíce a 6 měsíců)

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: