Test hiv

Paní doktorko, děkuji moc za odpověď. To, že zevní použití kortikoid.mastí neovlivní mě uklidnilo.. v tom případě jsem byla na testu přesně po 70 dnech a test to byl: Anti hiv1+hiv2 AB elisa, A hiv ag.. opravdu nevím, zda na další test jít.. jsem už zoufalá.. nevím, zda bych našla další odvahu..

Odpověď odborníka:

Krásný den.Moc a moc děkuji za důvěru.Myslím,že pocit nejistoty,který Vás v současnosti trápí,je horší než jakákoliv realita.S největší pravděpodobností budou Vaše výsledky negativní,každopádně nic neriskujete!Zná-li člověk skutečný stav,lze vesměs najít řešení.V Praze by Vám ohledně testů,dynamiky,vhodnosti opakování poradili na infekčních klinikách,nejlépe FN Motol,FN Bulovka.Nejlépe by bylo sjednat si konsultaci,v klidu prodiskutovat svůj stav,pochybnosti.Neklesejte na mysli...

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: