Test hiv

Dobry den, chtela bych se ujistit. V cervenci 2013 jsem mela rizikovy pohlavni styk. Objevily se u mne problemy jako jsou zvysena unava, bolest v krku, podbrisku a v oblasti prudusek. Vysly mi pozitivne chlamydie trachomatis. Objevila se i vyrazka. Po 3 mesicich od rizika jsem si u lekare nechala provest test na hiv. Vysledek negativni. Brala jsem silna antibiotika asi 3 tydny. Pak jsem si testy na hiv nechala udelat jako samoplatce(po 5. Mesicich a druhy po 6.Mesicich od rizika) a take negativni. Muzu to tedy brat jako 100% negativni? Porad se citim unavena a vypadavaji ki vlasy ve velkem mnozstvi. Dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokus byly testy negativní můžete být zcela klidná,časový odstup byl dostatečný,navštivte praktického lékaře, bud vám stanoví diagnozu po vyšetření nebo odešle k příslušnému specialistovi. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: