Test na chlamydie

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli se může test na chlamydie ukázat jako falešně negativní.Objevil se u mě problém se zarudnutím močové trubice a nepříjemnými pocity,ale při močení žádné obtíže.zašel jsem na kožní a paní doktorka mi udělala výtěr z trubice(4 hod.před tím jsem nemočil)+první moč na rozbor na chlamydie+další nemoce.Po týdnu výsledky při kterých našli E coli,jinak nic.14 dní po dobrání antibiotik zarudnutí i když v menší míře trvá,tak jsem se chtěl ještě zeptat,jak dlouho může zarudnutí trvat a jestli je normální,že to ustupuje takhle pomalu.paní doktorka říkala,že to tak rychle neodezní,že to půjde pomalu.Měla pravdu?Bojím se,jestli to nemůže být něco vážnějšího.Moc děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Davide! Test na chlamydie může samozřejmě vyjít jako falešně negativní (jako jakýkoli jiný test), vždycky záleží na technice odběru, zpracování materiálu, atd. Při opakovaném testování je už ale šance na falešně neg. výsledek malá. Pokud vaše potíže stále přetrvávají, bude nutné opět navštívit dermatovenerologa nebo urologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x