Test na hiv

Dobrý den, mám takový dotaz ohledně věci, která mě moc trápí. Již dva roky chodím s přítelem, který je pravidelným dárcem krve, tedy vím, že je zdráv. Napolesledy byl darovat před pár týdny. Zároveň přítel, se kterým jsem chodila předtím má již zdravé miminko. Předtím jsem měla ale "rizikového" partnera. Pro jistotu jsem si došla preventivně na tzv. "rychlotest" z prstu s výsledkem negativním. Tento test má spolehlivost 94procent a já přemýšlím dál. Myslíte, že bych měla jít na žílu, nebo se spokojit vzhledem k okolnostem s tímto stavem? Děkuji

Odpověď odborníka:

Milá Niko! To záleží na vás. Pokud chcete mít jistotu stoprocentní a ne jen 94procentní, nechce si provést klasický odběr. Testy na HIV provádí Nemocnice Pardubice, Svitavy, Chrudim a Ústí n/O. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Zanet mandli Je mi 27 let a nyni ziji na Novem Zelandu. Dva tydny me...
 
Naposledy čtené: