Test na infekci hiv

Prosim vas mam na vas otazku, mam bakteriu klebsiela pneumoniae, dlho som sa obaval nakazy HIV pretoze som rozne priznaky, doktorka mi dala na tu bakteriu antibitiotika, po 3 mesiacoch od rizika som isiel na testy a boli negativne, tak isto po 5 mesiacoch tiez negativne, nemohla ta bakteria alebo antibiotika ktore som tyzden pred testom bral ovplyvnit test?

Odpověď odborníka:

Žádná antibiotika neovlivní výsledek vyšetření na infekci HIV. Tato infekce se léčí tzv. antivirotickou léčbou. Antibiotika zabírají na bakteriální infekce. Test byl tedy negativní.
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: