Test na pohlavní nemoce

Chtěl bych si udělat testy na pohlavní nemoce, HIV,kapavku atd. ale beru antibiotika DEOXYMYKOIN. Mam počkat až je doberu(popř. jak dlouho po dobrání) ? Může to nějak testy ovlivnit negativne a výsledky skreslovat, kdybych šel na testy ted ? Je to pro mě důležité, Děkuji předem za odpoved .

Odpověď odborníka:

Doberte antibiotika a až poté lze vyšetřit. Počkala bych cca 14 dní po dobrání.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: