Test na syfilis

Dobrý den, spala jsem nějakou dobu bez ochrany s mužem o kterém jsem se později dozvěděla že měl předtím než sme se seznámily rizikový styk s jiným mužem. Donutila jsem ho jít na testy na hiv a mimo jiné taky na testy na syfilis. Bylo to na den přesně 8 měsíců po jeho rizikovém styku, kdy podstoupil test na syfilis a tento test u něj vyšel negativně. Vím bezpečně že od té doby spal pouze se mnou a s nikým jiným. Je vůbec možné aby po takové době jako je 8 měsíců mohl vyjít test na syfilis mému příteli negativně i kdyby byl nakažený a abych mohla být od něj nakažená i já a nebo je to zcela nemožné? Stalo se už někdy někde něco takového?

Odpověď odborníka:

Pokud by partner byl infikovaný syfilis a léčil se pak antibiotiky např.pro anginu, mohlo by dojít ke zkreslení výsledků. Ale s největší pravděpodobností je váš partner zdráv.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: