Test na syfilis, hiv po antibiotikách

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na přesnost testu na syfilis a HIV po antibiotikách Amoksiklav 625 (na7dní), zároveň bráno Macmiror complex 500(na8dní). Test dělán po 26-27dnech po dobrání obou na kožní ambulanci. RRR,TPHA a HIV - negativní. Existuje možnost zkreslení testu? Případně kdy nejdřív po dobrání antibiotik test opakovat? (Jednalo by se o případné nakažení před více lety, příznaky by byly, ještě jsem testována nebyla).

Odpověď odborníka:

Pokud by k případné nákaze došlo před více lety a testy jsou negativní není se čeho obávat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: