Testosteron

Dobrý den , je mi 15 let a nedávno jsem slyšel že když si budu v pubertě doplňovat testosteron nějakým přípravkem tak se  nebude tvořit přirozeně . Platí to i pro to když piju čaj s kotvičníkem zemním ? A může mít mírná nadváha v pubertě velký vliv na vývoj penisu ? Předem děkuji za odpověd .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kotvičník nevadí stejně jako mírná nadváha. Vadí anabolika a doplňkový testosteron a může vadit vyšší nadváha - obezita

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Články: Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Štítná žláza může...
Alergie na alkohol? Existuje!
Články: Alergie na alkohol? Existuje!
Když lidé mluví o alergii...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: