Testostoren

Předem bych Vám chtěl poděkovat v tak rychlé odpovědi,velice jste mi pomohl.Mám cukrovku,s tím souvisí další otázka.V sexu jsem prakticky nulový,penis se nestospoří,mám nedostatek testosteronu,pan doktor sice nasadil lék,ale protože se zvyšoval PSA,tak ho vysadil,při čemž tedy sex jde stranou.Je možná léčba v mém věku,a nebo se mám smířit se současným stavem a v důchodu jenom vzpomínat,a koukat na porna?Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud nejde léčit příčinu poruchy erekce - dodávat testosteron, tak je možné nasadit lék typu Viagry, který působí pouze na erekci a PSA nemění.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: