Testování

Dobrý den, dne 9.12. jsem navštívila venerologickou kliniku a nechala si udělat kompletní vyšetření, jelikož jsem měla několik měsíců partnera, který byl bohužel promiskuitní. Doktorovi jsem nahlásila, že poslední pohlavní styk byl na konci srpna, ale bohužel jsem si až pozdě uvědomila, že to zřejmě není pravda a klidně je možné, že poslední styk byl ještě koncem září (osobně se domnívám, že po 3.10. už nikoliv, ale ruku do ohně za to nedám; se stoprocentní jistotou mohu potvrdit jen celý listopad a prosinec). Všechny testy vyšly negativně, ale bojím se, zda jsem se nenechala například na HIV testovat příliš brzy. Zároveň mám již od listopadu zdravotní problémy - stále mě svědí v okolí pochvy (gynekolog ale nic neviděl) a mívám zimnice. Měla jsem nyní různá další vyšetření, ale z krve mi bylo zjištěno jen větší množství bílých krvinek. Jde mi teď hlavně o to, abych mohla vyloučit pohlavní choroby, jelikož se opravdu obávám. Děkuji za pomoc.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, pokud jste neměla pohlavní styk celý říjen , listopad a prosinec - tak syphilis , kapavka , chlamydie atd. by byly pozititivní už 9.12, HIV má latenci až 8 týdnů , tak raději zopakujte, pokud bude negativní, spíše se zklidněte , ať pro Vás pohlavní život není peklo. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: