Testování na žloutenku typu c

Dobrý den. Paní doktorko když se člověk nakazí žloutenkou typu C a jde na test typu HCVAb (anti HCV) po roce a půl od nakažení tak protilátky ještě dobře reagují nebo už zareagovat nemusí? děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Není dobré řešit takové otázky bez znalosti konkrétní situace.Každý pacient je zvláštní bytostí,nelze zobecňovat.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: