Testování syfilis

bylo by krevní sérum pozitivní třeba i po deseti letech od potenciálního rizika přenosu...? nebo by už byla validita tohoto testu sporná a muselo by se to ověřit jinou metodou...? díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, protilátky přetrvávají léta, je ale na síle vaší imunity, jaké budou výše. Protilátky v krvi ale neznamenají vždy nemoc, existují tzv. krátkodobé - ukazují akutně ted probíhající nemoc nebo v blízké minulosti a nebo protilátky dlouhodobé, které ukazují nemoc v minulosti dále...a tyto protilátky značí to, že se člověk s onemocněním potkal a jeho imuntní systém jej mohl v pohodě zvládnout bez exprese /projeveníse/ nemoci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x