Testy

Dobrý den, je mi 21 let a před 3mi mesici jsem měl rizikový pohlavní styk- mám podezření a bohužel téměř jistotu že jsem infikován, ale nevím čím, chtěl bych si zajít na testy ale nechci zase plýtvat časem či penězi kdybych šel na špatné. Četl jsem si na internetu veškeré příznaky pohlavních nemocí, ale žadne se neslučovali 100%ně. abych byl přesnější začínám mít obavu zda nejde o kapavku či syfilis. s dovolením vám s co největší přesností sdělím co cítím já: asi měsic či dva- mírné svědění či pobolívání v penisu.. nevim zda se jedna o trubici močovou či tu druhou, během močení to svědí/bolí více... čím méně piju tím více to cítím (žlutá moč), a naopak, čím více piju.. (moč čirá) necítím skoro nic. Občas mě svědí konečník.. a asi to nejhorší - (tedy ted vas napadne syfilis) asi před 14ti dny jsem měl v podpaží podobu jenoho tydne uzliny- tedy v kazdem podpazi jednu- bolave uzliny. Ale na druhou stranu, nemel jsem zadnou vyrážku a cítím se skvěle, ani výtok (kapavka). Tak vás jen prosím- co mi doporučujete? jaké testy a kde? popřípadě nějaké další rady. děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud navštívíte dermatovenerologii /kožní ambulanci, specializovaná je nejen na kožní problémy, ale i na pohlavní onemocnění/, žádné testy si platit nebudete muset a provedou vám všechno potřebné vyšetření a podle výsledků vás zaléčí. Vyšetření však neodkládejte (pohlavní choroby jsou léčitelné, ale platí: čím dříve přijdete - tím lépe jsou léčitelné!!!!!) Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bechtěrevova nemoc
Články: Bechtěrevova nemoc
Bechtěrevova choroba neboli...
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Články: Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Přestože vysoký nitrooční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Články: Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Průjem máme párkrát do roka...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: