Testy helicobacter pylori a candida albicans

Dobrý den, paní doktorko, prosím Vás chci se zeptat může mi paní doktorka na alergologii a imunologii udělat testy krevní nebo nějaké na candidu albicans a helicobacter pylori? děkuji Š

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obecně jakékoliv vyšetření by se mělo volit a indikovat cíleně a mělo by pomoci k určení diagnosy. Pokud Vaše paní doktorka má podezření, že Vaše problémy způsobuje infekce H. pylori nebo Candou, tak lze toto vyšetření provést. Vyšetření protilátek proti těmto patogenům je pouze orientační a nemusí vypovídat o přítomnosti či nepřítomnosti patogenu v organismu.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: