Testy na drogy

Dobrý den, vážená paní doktorko moc děkuji za odpovězení předchozího dotazu! Prosím Vás potřeboval bych se ještě zeptat, jestli až když půjdu k praktické lékařce a udělá mi odběr (krev a moč) na detekci omymných létek (metamfetaminu), mohu na 100% počítat s tím, že mi zadá běžný test (s detekcí matamfetaminu v ktvi max. 3 dni a v moči max. 7 dní? Protože mi jde o to aby náhodou nazadala ze své iniciativy provedení nějakého "lepšího" testu, který dokáže detekovat matamfetamin delší dobu, je to možné? A hradí toto "lepší testování" zdravotní pojištovna a lze ho hned na poprvé použít, nebo lékař musí použít jen "bežný" test? Děkuji moc za odpověd, jeliož je v sázce mé zaměstnání a vím že mojí vinou.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je mi líto, ale neumím předvídat, jaké plány (nemusí se jednat jen o laboratoře) s vámi (v rámci pomoci) má vaše lékařka.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x