Testy na hiv

Dobrý den, děkuji za Vaši odpověď, nedávno jsem se ptala na Váš názor na preventivní vyšetření na pohlavní nemoci. Nechala jsem se tedy vyšetřit na nemoci ze stěru z děložního čípku na kožním oddělení, ale na testy HIV mě poslali jinam. Chtěla jsem se ještě jen zeptat, zda má smysl tam jít hned, když poslední pohl. styk jsem měla před 14 dny s partnerem, se kterým jesm už půl roku a máme pravidelný sex (cca 1x týdně). Říkala jsem si, že kdyby něco, tak už by to za ten půl rok mohl test odhalit. Nebo mám počkat další 2 měsíce? Nevím, jestli vydržím tak dlouho čekat. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud spolu jste již půl roku, je možné jít na testy protilátek ihned a není třeba čekat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: