Testy na hiv

Dobry den, byla jsem po 2 mesicich od rizikoveho pohl. Styku na testech a vysla hodnota 0,18. Dnes jsem test po dalsim mesici zopakovala a hodnota je 0,21. Je to tedy jiste negativni? Dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Můžete být klidná,tato hodnota po 3 měsících ze zcela v normě. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: