Testy na pohlavní nemoc

Zdravím. 5. Prosince jsem měl rizikový styl s 20ti letou slečnou a 20.1. Jsem podstoupil 1. testy a začátkem března 2. Oba dopadli negativně. Teď mě občas bolí lymfatické uzliny, ale nic hmatného na nich není. Mam občas pocity jako kdybych měl být nachlazený, ale chřipka nepřijde. Od jara mě bolí kolenni jamka zezadu, tak revmaticky, nevím zda to muže souviset. Mám podstoupit další testy? Nebo nemusím mít strach? Testy byly provedeny v nemocnici Jablonec. Díky

Odpověď odborníka:

Bohužel neuvádíte, jaké testy a na co jste podstoupil. Pokud máte nějaké pochybnosti, měl byste se obrátit na lékaře, který vám testy provedl a který přesně zná rozsah vyšetření. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Náhrada za warfarin Jsem již rok léčena Warfarinem pro ředění krve - našli mi...
  • Zahlenění + ucpaný nos Už 2 roky mně střídavě trápí zahlenění a občas i...
  • V penicilín Moje praktická lékařka mi předepsala na angínu V penicilín...
  • Krevní obraz Od detstva mam nizke hodnoty zeleza v krvi-5,2...neut mam40,7 a...
  • Bolest žaludku Potřebovala bych poradit. Už přes půl roku mám bolesti žaludku...
 
Naposledy čtené: