Testy na syfilis

dobrý den . ve 20 letech jsem byla těhotná, při prvních testech mi řekli že mám sifilis. Šla jsem na kožní kliniku na kontrolní testy, které dopadly negativně je možné, že by ty testy byly špatné a teď po 13 letech by se nakonec syfilis přeci jen prokázal ???nemám žádné příznaky, jen se mi udělala boule na intimním místě .

Odpověď odborníka:

Orientační vyšetření na syfilis může být falešně pozitivní, rozhodující je podrobné vyšetření na kožní klinice. Nicméně pokud byste tehdy před dalšími odběry užívala nějaká antibiotika, mohly by následující testy vyjít negativně. Pokud se vám teď udělala "boulička" na genitáliích, o starou syfilis je jistě nejedná. Ale může jít o infekci čerstvou resp. i jiné pohlavní choroby, takže vyšetření u lékaře doporučuji.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: