Tetania

Rad by som sa spital ci pri tetanii sa casto vyskutuju samovolne stahy svalov na rozlicnych miestach a ze ci moze pohyb ruky vyvolat sklbanie svalov ? Mam potvrdenu neurogenu tetaniu a robili mi testy na EMG vsetky vysli negativne az na Tetaniu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předpokádám, že máte tetanii nejen diagnostikovanou, ale také léčenou. T.č. vámi líčený způsob svalových stahů není typický pro tetanii.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: