Tetanie

Mám diagnostikovanu tetaniu na EMG. V poslednej dobe som mal aj vypadky kratkodobej pamäte a chvilkovu dezorientaciu.Môže byt aj toto pričinou tetanie, napr.z nedostatku magnézia ? Mám ale nález na štítnej žlaze adenofibrom v dorzalnej časti SŹ. A nález hraničnej pozitivity IgM- Borelia Burgs.Neviem či to môže súvisieť s tetaniou alebo skor z boreliozou,i ked neurolog mi tvrdil že vysledky na boreliozu v tejto hodnote su v norme?

Odpověď odborníka:

Dobrý den pane Miroslav, potíže které poposujete mohou souviset s borreliozou. Nic méně ale i s jinými onemocněními. V první řadě opravdu dostatečně substituujte hořčík spolu s kvalitním B vitaminovým přípravkem. Pokud je ELISA test pozitivní v IgM měl by vám lékař provést kvalitnější test Western Blot test. Napomůže více při stanovování diag. borelioza. S přáním brzkého uzdravení DR. Roman Špaček

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: