Tetanovka

Dobrý den,chtěla bych se dotázat,můj manžel má 36 let ,není si jistý jestli by už neměl jít na tetanovku na přeočkovaní.Prosím nevíte tak odhadem jestli má jít?Děkují

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud od posledního překočkování uplynulo více než 10 let, pak zcela jistě ano.

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x