Tetanovka a as

Dobrý den, vím že to není moc vhodný komentář.Ale chci se zeptat, mam mít očkování tetanovku.Dělám aktivně kulturistiku a jak již je známo, patří k ní i anabolické steroidy.Chci se zeptat zda to nemá nějaký špatný vliv nebo nějaká vážná rizika.Ikdyž tetan jsem měl v sobě do posud a nic se neědelo, tak že by to neměl být velký problém?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkování můžete absolvovat. Spíše bych se bál - na vašem místě-anabolik. Klíma

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: