Tetanovka a otěhotnění

Byla jsem na přeočkování tetanu a s přítelem se chceme snažit o miminko. Jak dlouho by sme měli počkat, než se začneme pokoušet o miminko?Děkuji za odpověď. Monika

Odpověď odborníka:

Moniko, očkování proti tetanu je inaktivovaná, neživá vakcína, proto nepředstavuje riziko ani v případě otěhotnění.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: