Tetanovka - reakce

Po přeočkování tetanovkou se mi zvýšil cukr v krvi na 8.4 na lačno a 9.9 po jídle. Může to souviset s očkováním? Záchyt byl náhodný, kolik jsem měl dříve, nevím. Též beru Zyprexu 10 mg 1xdeně

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvýšení hodnot cukru v krvi by s očkováním nemělo souviset, doporučuji situaci řešit s praktickým lékařem. Přeji hodně zdraví.

MUDr. Hana Ševčíková
MUDr. Hana Ševčíková

Specializace: Vakcinace a cestovní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: