Tetanus

Dobrý den, přeočkovaná proti tetanu jsem byla v květnu 2004 a praktická lékařka mě v listopadu 2010 doporučila znovu se přeočkovat, s ohledem na výsledky z laboratoře. Není interval příliš krátký?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslíte zřejmě výsledky protilátek proti tetanu. Jestliže je hodnota protilátek natolik nízká, že je doporučeno přeočkování, mělo by k němu dojít.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Škodí repelenty dětem?
Články: Škodí repelenty dětem?
Ochránit naše nejmenší před...
Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Články: Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Sezení v klidu a zabývání...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ischemická choroba srdeční
Články: Ischemická choroba srdeční
Co měl lékař na mysli, když...
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: