Tetovani

Uz jsem se ptala jak je to jsem objednana na tetovani v dobe brani penicilinu bylo mi doporuceno pockat az doberu. Chtela bych se tedy zeptat zda muzu ci nemuzu jit v dobe brani penicilinu? Vim ze by bylo dobre pockat ale objednana uz jsem prez pul roku ale je to blbe rusit kvuli 3 dnum. Chtela bych vedet co se muze stat ldyz pujdu? Nebo jestli je vylozrne zakazano nechat si ho udelat v dobe brani penicilinu? Dekuji za vasi odpoved

Odpověď odborníka:

Nevím na co přesně užíváte penicilin, pravděpodobně je v těle nějaká infekce, která Vás může oslabit a způsobit špatné hojení kůže po tetování.
Doporučuji počkat po dobrání antibiotika.
Rozhodnutí je na Vás.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: