Tetovani na krku

Dobrý den jsem kvadruplegic,ochrnuty na 4koncetiny.Stal se mi úraz při kterém mam misi lety v úrovni C4(poskozena micha ,ne úplně)a c5,c6praskle,chci se zeptat muže byt problem konkrétně na místech c4,c5,c6 s tetování neposkodi mi nervy nebo michuuu..

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ondro Nevím zda dotazu dobře rozumím. Plánujete si nechat nyní provést tetování v šíjové oblasti. Pokud ano- tetováž na kůži nemůže vést k dalšímu poškození nervů ani míchy. Může být je problém pokud i v této výši je narušena citlivost, měl by to tatér vědět, aby věděl jak přizpůsobit svoji techniku tomuto faktu. Zdravím dr. Šigut

prim. MUDr. Vladimír Šigut
prim. MUDr. Vladimír Šigut

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologické odd a iktové centrum nemocnice Krnov,
Ambulance neurologie a myoskeletární medicíny Krnov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: