Těžká angína

Dobrý den. Můj syn, 4roky, Je už 3 týdny nemocný. Začalo to chřipkou. Pak se objevila spálová angína, která byla přeléčená ospenem- který bral pouze 3dny. A pak bral další antibiotika na kašel. Po pár dnech byl lepší, jeden den byl bez kašle,horeček i bez rýmy. Další den, mu vyletěly teploty na 39,7. Byl přijat v nemocnici na dětské, kde už 5 dní dostává antibiotika do žíly a infuze, horečky pořád lítají kolem 38- 39, někdy i přes 39st. Lékaři si s ním neví rady, vyškrabávají mu hnis z krku. Ale pořád se nelepší. Do žíly dostáva penicilin - 4 dny a teď mu nasadili silnější antibiotika. Rýmu má zaraženou, bolí ho břicho. V nemocnici leží od středy rána a dnes je neděle. Mám o něj strach. Je to normální? Není jiná lepší pomoc?

Odpověď odborníka:

Lepší pomoc bohužel není, nejlepší a nejsilnější lék jsou na bakteriální onemocnění antibiotika podaná do žíly. Zkuste vydržet a zotavování se snad co nejdříve dostaví

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x