Thyrozol

Dobrý den chtěla jsem ze zeptat byla mě diagnostikovana autoimunni thyreoiditis-thyretoxikosa dostala jsem na ni Thyrozol 10mg a chtela jsem se zeptat jestli se po těchto práškách přibíra a jestli jsou i jiné než ten thyrozol moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po Thyrozolu nepřibíráte. Jiný lék na tyreotoxikózu je Propycil.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie a roztoči
Články: Alergie a roztoči
V posledních letech poměrně...
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Cílená léčba pomáhá zdolávat nádory plic
Články: Cílená léčba pomáhá zdolávat nádory plic
Rakovina plic stále zůstává...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: