Ti

Dobry den,mame 9 mesacnu dcerku a ma trikuspidalnu insuficienciu I.stupna a VSD.Sme sledovany na kardio,ale chcela by som vas poprosit o vysvetlenie spravy.V nej sa pise,ze VSD v tesnej blizkosti AoV a ze je tam riziko poskodenia AoV a vyvoj TV pri uzatvarani VSD.A ze sa moze zacat vytvarat aortalna insuficiencia a ze asi nas operacia neminie.Len by ma zaujimalo,co mam chapat pod tou operaciou.Ci by zacelili len VSD alebo by tam musela byt operacia chlopne.Dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rád bych Vám poradil, ale tento dotaz překračuje rámec internetové poradny. Problém je velmi specifický, budete muset vše probrat s ošetřujcím kardiologem Vaší dcery. Držím palce ať vše dobře dopadne.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: