Tik v oku

Po minimální dávce botoxu žádná změna, na další nešel. Magnesium bral asi v malých dávkách, podle Vás by měl brát 4x 10 tabletek denně? Děkuji, hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, jaké máte tablety. V lékárně jsou běžně k dispozici tablety 500 mg, takže tyto by měl brát 2 ráno a 2 večer. Není to moc, nemusíte mít obavu. Pokud měl 50 mg tbl. horčíku, je to velmi málo a pozitivní efekt se od tak malé dávky čekat nedá. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: