Tiky

Můj 18 letý syn má už 2 rok zřejmě je to tik takové frkání nosem. Nechci ho na to upozorňovat, ale už také nevím co s tím a ráda bych mu nějak pomohla.Zkoušela jsem dávat Magne B6, ale bez výsledku. Nevím totiž, jestli bych návštěvou třeba neurologa ho ještě nějak víc na to neupozornila. Prosím o radu

Odpověď odborníka:

Domnívám se ,že zaléčení tikové poruchy je vhodné, aby nedošlo k jejímu zhoršení. Vaše obavy jsou neoprávněné. Asi by bylo dobré objednat syna na psychiatii či neurologii, obě dvě specializace se tikovou poruchou zabývají..

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: