Tinitus

dobry vecer,chtela jsem se zeptat zda-li mohu pouzivat usni svicky a usni kapky Aurecon,kdyz mam uz asi 12let po operaci obou usi stapedoplastika-zlaty piston.Nyni mam uz asi rok tinitus,uzivam avertin8.V prilozenem letacku u usnich svicek i u kapek pisi,ze se nesmi pouzivat pri onemocneni sluchoveho organu nebo poskozeni bubinku.Dekuji za brzkou odpoved s pozdravem p.Filipova

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych spíše konzultovat tuto otázku s ošetřujícím lékařem, který zná váš přesný zdravotní stav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: