Tinitus

Dobry den. Prosim o informaciu ohladom tinnita. Mohlo jeho vznik vyvolat dlhsie uzivanie lieku Remasan?Dakujem vam.D.B.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ušní šelest (tinnitus) má mnohé příčiny, mezi nejčastější patří uzávěr zásobující cévy příslušné části vnitřního ucha, virový zánět dané oblasti, bolesti a blok krční páteře, poškození sluchu silným či déletrvajícím hlukem a podobně. V některých případech se příčina šelestu nepodaří zjistit. Poškození Remasanem je velmi nepravděpodobné, neexistují studie, které by něco takového potvrzovaly.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ekzém
Články: Ekzém
Ekzém je zánětlivá reakce...
Vyšetření DEXA odhalí řídnutí kostí
Články: Vyšetření DEXA odhalí řídnutí kostí
Osteoporóza, která se někdy...
Posilte si imunitu. Pomůže i homeopatie
Články: Posilte si imunitu. Pomůže i homeopatie
Silný a správně fungující...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Opiáty na cestě historií lidstva – I. část
Články: Opiáty na cestě historií lidstva – I. část
Opiáty a opium samotné jsou...
Ergometrie
Články: Ergometrie
Ergometrie je vyšetřovací...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: